Sunday, December 04, 2005

Siap-Siap Januari 2006 ! (Acara Sharing di SMAN Jatiwangi dan Besiswa buat 8 Orang

Minggu, sim abdi tos nelpon ka SMAN Jatiwangi, tepatna pak Suhendy.

Workshop / Acara Sharing Alumni sareng siswa-siswi SMAN Jatiwangi 2006,
Bakal diayakeun dina dinteun Sabtu, saperti biasa, tepatna tanggal 14 Januari 2006.
Pas mulai semester baru, ngisi waktu belajar anu kosong...
soalna kan awal belajar mah sok santay.

Infokus dan peralatan presentasi, tos aya anu sanggup ngabantun, ku Fuad sareng rerencangna.
Fuad sareung Rerencangan mahasiswa (Bandung, Bogor, sareung lainna), bade ikut sharing mengenai info perkuliahan.

Nah, anu tos damel, tiasa sharing mengenai dunia kerja.

Ku abdi ditunggu partisipasi sadayana, utamina anu bade jadi pembicara.
Mun bade, kirim tema sareng materina,
upami bade dibantu ku abdi dibikinkeun file Powerpoint-na.
Mangga dihaturanan...

Kang Dadang? ceu Noer Ayu? kang Ndang Sutisna? kang Didi keswarahadi?
kang Budi? kang Azo? kang Ajid? ceu Ida MarisaJeung sadayanalah...

Saha we anu aya waktu luang di tangal 14 Januari, komo mun pas pisan aya niatan mudik pas tanggalna.

Atanapi tiasa dijadikeun reuni kecil-kecilan, :D

Pokona mah ditunggu pisan ka sadayana.


Terus mengenai beasiswa...
Alhamdulillah, kanggo semester Januari 2006 sampi 6 bulan kedepan.
Tos siap beasiswa kanggo 8 orang siswa SMAN Jaiwangi.
Tadina ngan kanggo 6 orang...

Nya aya paningkatan kanggo 2 orang.

Teras khabar tambahana...
Kanggo anu damelna di BEJ atanapi caket BEJ.
Minggu Depan setelah workshop, tanggal belasan di bulan Januari.
SMAN Jatiwangi bade ngayakeun kunjungan ka BEJ deui...
Tiasa dibantu tah...

Tos ah sakitu heula, siaran ti radio Fantasi, sekian koma sekian teh..hehehe...

Diantos waleurana...

Nuhun

ahmadzeni

Comments: Post a Comment

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?