Thursday, December 08, 2005

Berita Heboh : Uleman : Deddy Rosady Menikah

To: tos-ka-jatiwangi@yahoogroups.com
From:  "dedy rosadi"
Date: Wed, 7 Dec 2005 18:07:06 -0800 (PST)
Subject: [tos-ka-jatiwangi] Uleman

Asa geus lila kuring leumpang
neangan batur hirup nu di pihayang
asa boga hutang ka kolot sorangan
unggal mulang ukur sorongan


Sampe ahirna kuring pasrah
sumerah kanu kawasa
nyanggakeun sadaya daya bari jeung upaya

Tapi ayeuna kuring tenang
da ayeuna kuring geus meunang
batur hirup nu di pihayang
ku urang sumdang kuring ka bandang


Wilujeng kantun mangsa bujang
ayeuna kuring rek tandang
ngarojong mangsa nu ek datang


Ka sadaya anu ngageugeuh ieu millis, mang zeni, mang
aceng,kang endang,kang soleh,teh ida, kum we lah
pokonamah, da punten abdi teu apal hiji-hijina, di
antos pisan kasumpinganana, di nikahan sim kuring
kaping 15 january 2006 di dusun cilegok desa paseh kec
paseh kab sumedang, di jamin moal sesah milari
alamatna upami ti jatiwangi sering angkat ka bandung
ah pasti ngaliwatan bumina mitoha tea ( punten masih
calon mitoha ).

085691363210 (dedy)

Comments:
Wilujeng...kang!! ngiring bingah...
calon teh sigana wargina kang Rohendi panginteun?
 
Wilujeng...kang!! ngiring bingah...
calon teh sigana wargina kang Rohendi panginteun?
 
Wargina kang Rohendi?
Rohendi urang mana nya?

Tapi sim abdi siy kurang terang, apakah Deddy Rosady wargina kang Rohendi.

Kang Yasuga bade dongkap ka acrana.

Nuhun
 
Post a Comment

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?