Thursday, June 02, 2005

Wartos ti Ngayogyakarta Hadiningrat

Date: Tue, 31 May 2005 18:27:42 -0700
From:  "didiet sarjian"   Add to Address Book
Subject: [ALUMNI_SMAN_JTW] Wartos ti Ngayogyakarta Hadiningrat
To: ALUMNI_SMAN_JTW@PLASAGROUPS.COM




Enya, kamarana wae? Cik atuh sing rajin ngalongokan ieu milis teh, supaya tali silaturahmi teh teu pegat. Contona uing, unggal poe ngilikan, unggal poe nulis email, nya sahenteuna keur bukti yen uing mah keneh hirup. Tong neangan teuing duit ari hirup teh. Duit mah lain sagalana, tapi nomer hiji.

Kitu lin Kang Badak sareng Wa Haji, satuju?

Waktu SMP I Jtw piknik ka Jog, sempet ngobrol jeung para guru+Kapala Sakola. Disuhunkeun upami tiasa para alumni teh bagi-bagi pangalaman sareng kiat nyanghareupan kahirupan di dunia nyata kahareupna. Aya pamendak?

Uing di Jogja sehat, hatur nuhun. Baktos ka sadayana,

Sonona, Didiet 

Comments: Post a Comment

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?